Dongguan Jianfeng Colour Printing Co. , Ltd.

Miks on Dongguani trüki- ja pakendamistööstus nii hea?

Vabastusaeg: 2020-09-09 18:50:30  Löögid: 13

Tuginedes geograafilistele eelistele, madalatele tööjõukuludele, täielikele tööstusrajatistele ning selliste tarbijaturgude reformile ja avamisele nagu Euroopa, Jaapan ja Ameerika Ühendriigid, Dongguan, mis asuvad Pearl River Delta nurgas, võib nimetada paradiisiks Hong Kongi ja Taiwani ettevõtetele ja eraettevõtetele.  


  Ja asendamatu pakendamis- ja trükitööstus on kiiresti arenenud ka Dongguani õitsva majanduse poolt.Nagu kõik traditsioonilised tootmisettevõtted, on ka pakendamis- ja trükitööstus juba omandanud tööstusliku ajakohastamise ja oivalise ümberkujundamise viisi aastate jooksul, mis areneb lihtsast kleidifunktsioonist marginaalse kultuuri edendamiseks.


  Digitaalse tehnoloogia arenguga võivad Dongguani pakendamis- ja trükitööstus kasutada aegade võimalust, võidelda taeva vastu ja lennata. zmkm-800_800(4).jpg

Positiivne: Paljud juhtivad pakendamis- ja trükiettevõtted kogunevad Dongguani  


Viimastel aastatel võib öelda, et Dongguani pakendamis- ja trükitööstus on edukas.Mitte ainult kohalikud ettevõtted on muutunud tugevamaks, vaid Shenzheni firmad on liikunud põhja poole Dongguani.Kuigi jalatsite, tekstiilide ja rõivate liikumine Kagu-Aasiasse on mõjutanud Dongguan' pakendamis- ja trükitööstust, on elektroonilise infotööstuse ja e-kaubanduse erakordne populaarsus korvanud lünga, mille on põhjustanud mõnede tööstusharude turult kõrvaldamine.  


Viimastel aastatel on suur hulk juhtivaid pakendamis- ja trükifirmasid investeerinud Dongguanisse tohutuid rahasummasid, muutes selle linna tuntuks kui " soo kapital " Kogu riigi hiilgus taastub.Oktoobris 1, 2014, Toppan Youyu Paper Products Co., Ltd., investeeringuga 100 miljonit USA dollarit, lõpetati ja suurelt avati üks aasta ette.Yuyu Paper&35;39, kaks Gongminingi tehast, Shenzhen, on suletud.August 2013, uus vabrik Foma Packaging & Printing Co., Ltd. Dongguan Tangxia, koos kogu investeeringu 250 miljonit, oli ametlikult lõpetatud ja kasutusele.  


Pärast lõpetamist saab sellest linna suurim pakendamis- ja trükiettevõte.Oktoobris 2017 hoiti Qiaotous Dongguanis suurejooneliselt Lijia (Dongguan) Environmental Packaging and Printing Industrial Park, mille ehitas Lijia International, mille investeeringuks oli 680 miljonit yuani.Sellest ajast alates on grupp35;39; Henggangi tehas, Shenzhen on kolinud Qiaotou, Dongguani.  


Hiljuti on kõlanud, et kuna tehase maa on ostnud Country Garden, Donnelly, mis asub Bantian Petrochemical Industrial Zone Shenzhenis, kavatseb ta oma tootmisvõimsuse üle viia Dongguani baasi.Lisaks sellele liiguvad Shenzhenist Dongguani edasi loendamatud väikesed ja keskmise suurusega pakendamise trükifirmad.

360截图20200909092711372.jpg

Ellujäämine: Keskkonnakaitse, digitaliseerimine ja luure on peamine teema


Pärast aastatepikkust arengut on trüki- ja pakendamistööstus tervikuna hakanud silmitsi seisma kitsaskohtadega ning turg on hakanud laoruumi sisenema.2014-aasta alguses langes pakendamis- ja trükitööstus pideva surve all, mis oli seotud üleilmse nõudluse ja keskkonnatormide vähenemisega. " raskused " ülemäärane tootmisvõimsus ja suured kulud.


" Majanduskeskkonna muutustega ei suutnud minevikus lihtne töötlemine ja tootmine enam rahuldada ettevõtete vajadusi.Kaubamärgi eelise puudumine on hoidnud meid kaua aega', naeratuse kõvera ja#39 all.Eriti pärast 2008.t rahvusvahelist finantskriisi seisab enamik ettevõtteid silmitsi ümberkujundamise ja ajakohastamisega.Isemargi ja kanalite puudumine, on raske otse tarbijatega silmitsi seista ja nende valupunkte on raske täpselt kindlaks määrata. " Chengwen, Tiger Color Graphic Arts'i esimees, rääkis Nanfang Daily intervjuus välja tööstuse praegused valupunktid, ja korduvalt on selge, et ettevõtetel on raske mitmekordistumist saavutada, kui nad peavad kinni vananenud arengumudelist.


Kui vaadata pakendamis- ja trükitööstuse arengut viimastel aastatel, ei ole raske leida, et keskkonnakaitse, digitaliseerimine ja intelligents on hakanud tungima kogu tööstusahelasse, juhtides järk-järgult tööstuse ümberkujundamist ja ajakohastamist.Tiger Color Printing, praegune liider pakendamise trükkimine, on üks esimesi kodumaiseid tootjaid, kes võtab vastu digitaalse värvi trükkimise tehnoloogia.2010. aastal ostis Tiger Color Graphic Arts suure hulga digitaalseid trükipressisid.Sellest ajast alates on Tiger Color Digital Printing jõudnud kiire arengu perioodi ja esimene digitaalne trükkimine Hiinas on avanud ajastu digitaalne trükkimine.Alates 2015–2016 on Tiger Color printing loonud tööstuse ime, mis on kasvanud 15-kordselt kahe aasta jooksul.


Tulevik: palju rasket tööd, koidik on enne


Varem kandsid pakendid ja trükkimine esemeid ja kaitsvaid objekte.Traditsiooniline pakendite trükkimine oli tellimuste täitmiseks ja hea töö tegemiseks.Aja muutumise tempoga on toodete pakend muutunud toodete osaks, kingituste pakend on muutunud väärtuse osaks, reklaamkingituste pakend on muutunud suhtluse osaks ning pakendamis- ja trükifirmad on nüüd traditsioonide ja tehnoloogia integraatorid.See on kultuurilise loovuse looja.Digitaliseerimise lainel, arendades arukat pakendamistehnoloogiat, on pakendamisel ja trükkimisel uus ülesanne, mis põhineb personaalsetel kohandatud pakendite kogumise kasutaja andmetel, saavutades põhjaliku täpsusturunduse ja interaktiivse kogemuse.

Eelmine: Réitíonn priontáil igital na t...

Järgmine: No